ARRANGEMENTER

EN VINMAGERS MÅLTID 20. MAJ KL. 18.30
i samarbejdet med vinotheket får vi denne aften prominent besøg fra tyskland
vinmageren Stefan Meyer kigger forbi i vores vinbar hvor han vil servere &
præsentere os for et udvalg af hans vine
au’s køkken sørger for et enkel & unik måltid tilpasset vinene
6 SERVERINGER & 6 GLAS VIN 
KR. 666,- (BEGRÆNSET ANTAL PLADSER)

RIESLING ¾ 2015
3 X DANSKE KAVIAR
stenbiderrogn / baerii kaviar fra lyksvad / silderogn

ROSÉ 2015
CHARCUTERI FRA OMHU
surkål / drueagurk / sennep

WEISBURGUNDER/CHARDONNAY 2015
PIGHVAR & ØSTERS
Kartoffel / ”remoulade” / strandurter

FRÜHBURGUNDER 2015
TATAR AF NORDJYSK NATURKVÆG
wienerdreng / toastemelba / vilde urter

PINOT NOIR RHODT 2013
KYLLING FRA HOPBALLEMØLLE
asparges / morkler / korn

KLEINES RHODT 2015
OSTE FRA ARLA UNIKA
tyttebær / smørstegt rugbrød


 RIESLINGWEEK AARHUS 18.-28. MAJ

RIESLING, RIESLING & ATTER RIESLING
Sekt 2012, Weingut Bamberger, Nahe  Kr.100,-/500,-
2015, Weingut Heiner Sauer, Pfalz Kr.  60,-/300,-
Feinherb 2014, Weingut Kopp, Baden Kr.  60,-/300,-
Meddersheimer Altenberg Kabinett 2013, Wg.Bamberger, Nahe Kr.  70,-/350,-
Niersteiner Hipping Spl. 2015, Weingut G.G.Huff, Rheinhessen Kr.  80,-/400,-
Lieserer Schlossberg Feinherb 2015, Weingut Genetsch, Mosel Kr. 80,-/400,-
Feigenwäldchen 2013, Weingut Kopp, Baden Kr. 80,-/400,-
Frühlingsplätzchen 2013, Weingut Bamberger, Nahe Kr. 80,-/400,-
Hipping Spätlese 2009, F.K.Schmitt, Rheinhessen Kr. 80,-/400,-
Riesling One 2013, Weingut Daniel, Rheingau Kr.140,-/600,-

EISBEIN & SAURKRAUT KR. 111,-
svineskank / saurkraut / fermenteret sennep / surdejsbrød

SOMMELIER’ENS ENESTÅENDE MÅLTID KR. 333,- SPAR 111,-
4 GLAS RIESLING & 4 SERVERINGER

Sekt 2012, Weingut Bamberger, Nahe
2015, Weingut Heiner Sauer, Pfalz
Lieserer Schlossberg Feinherb 2015, Weingut Genetsch, Mosel 
Hipping Spätlese 2009, F.K.Schmitt, Rheinhessen

snacks / 3 x kaviar / blåmuslinger / 3 gode oste


EN VINMAGERENS MÅLTID 10. JUNI KL. 18.00
MARK SHCUELLER FRA ALSACE
En enestående aften i samarbejde med vinotheket hvor vi får besøg af det
unikke vinhus Maurice Schueller. Driften er idag overladt til sønnen
Marc Schueller, som tager sig af de 7 ha vinmarker rundt omkring byen Gueberschwihr,
der også includerer grand cru marken “Goldert”, hvor Marc dyrker Gewurztraminer,
Pinot Gris og Muscat. Iøvrigt dyrker han også alle i Alsace tilladte sorter,
særligt skal fremhæves hans Pinot Gris og Gewurztraminer som altid ligger på et meget højt niveau.
Han laver også en fremragende cremant, som i Oldenburgs vinguide 2005
blev kåret som bedste mousserende vin under kr. 100,00.
Kælderen er idag udbygget med temperatur styrede ståltanke, hvori gæringen af
hvidvinene foregår ved lave temperaturer, for at få den bedste balance mellem alkohol,syre og sødme.
7 SERVERING & 8 GLAS VIN KR. 777,-

ØSTERS & NORDISK LYNG
CREMANT D’ ALSACE 2015

DANSKE ASPARGES & RØGET SKINKE
MUSCAT 2013

MULTE & KARTOFFEL
PINOT GRIS 2014

COQ AU RIESLING
RIESLING 2014

EISBEIN & SAURKRAUT
RIESLING VIELLES VIGNES 2014

OSTE
GEWURTZ TRAMINER, GRAND CRU GOLDERT 2008 & 2010

CRÉME BRÛLÉE & DANSKE JORDBÆR
VIN EN SUPRISE

 

 

 

Au VEstergade 51, 8000 Aarhus C

Restaurantau.dk / mail@restaurantau.dk / TLF 60 25 64 20